Категорії Інформація
Каси Додати подію
Авіатор
11 грудня 2022

Авіатор

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Житомирський академічний український музично-драматичний театр Івана Кочерги
м. Житомир, пл. Соборна, 6

Про подію

Гурт "Авіатор" з новою програмою "Мрію. Вірю. Люблю. Люблю" у Житомирі

Коли гурт "Авіатор" уперше постав перед публікою, йому не довелося довго завойовувати аудиторію - все відбулося швидко. І це не дивно з огляду на те, наскільки легкими для сприйняття є їхні музика та пісні.

11 грудня приходьте до Житомирського академічного українського музично-драматичного театру, щоб разом із хлопцями з гурту "Авіатор" заспівати їхні старі та нові пісні. Але потрібно сказати більше, ви почуєте старі пісні на новий лад.

Наші невеличкі рекомендації: купуйте квитки вже зараз, адже часу майже не залишилося, а вам напевно потрібні найкращі місця в залі. А для тих, хто шукає більше подій у Житомирі, рекомендуємо відвідати загальну афішу міста на сайті "Kontramarka".

"Авіатор" - музика щасливих людей

Знаєте, що люди люблять найбільше у творчості гурту "Авіатор"? Позитивний настрій і легкі пісні, які западають у саме серце. 

Але цього разу в Житомирі хлопці дозволять собі більше: мріяти і вірити просто на сцені разом із вами, розкриють свої почуття. Це концерт надії та гарного настрою, він про щирі емоції та віру в краще. Саме тому так і була названа їхня нова програма "Мрію. Вірю. Люблю". 

До речі, кожна подія гурту "Авіатор" - це благодійний виступ. Тож вони не лише вірять, а й діють, щоб перетворити бажання на реальність.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код