Категорії Інформація
Каси Додати подію
Борис Гребенщиков
21 лютого 2021

Борис Гребенщиков

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Житомирський академічний український музично-драматичний театр Івана Кочерги
м. Житомир, пл. Соборна, 6

Про подію

Борис Гребенщиков в Житомирі!

В Житомирському музично-драматичному театрі відбудеться концерт Бориса Гребенщикова в Житомирі! Філософія, випробувана часом, лірика, перевірна самим життям. Легендарний музикант, який давно  вийшов за межі будь-якого жанру. Борис Гребенщиков не зупиняє свій рух і не перестає дивувати. Він спробував себе у рок-н-ролі, реггі, східних мотивах, ліриці і  баладах. У протесті і філософії. І всюди залишався тим, ким є. Коли гурт відзначав 45 років творчості, БГ повернувся до однієї з перших вдалих пісень “Двері трави” і записав її в новому аранжуванні.

Концерт з програмою «Двері Трави»

Так з'явилася концертна програма, яку музикант представить у Житомирі. Знайомі і нові пісні, розмови та неймовірне тепло - без цього неможливо уявити жоден концерт БГ! І цього разу все  буде саме так, як ми любимо - відверто, щиро, дружньо. Адже  останнім часом нам всім не   вистачало саме таких вечорів.

Щоб потрапити на концерт Бориса Гребенщикова в Житомирі, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ціна квитків від 490 до 1490 гривень. Ще більше концертів шукайте в афіші на нашому сайті.

Куди піти у Житомирі? На  концерт Бориса Гребенщикова!

  1. Нова програма
  2. Улюблений музикант
  3. Ламповий концерт

Борис Гребенщиков пісні:

  • Вон Вавилон
  • Баста Раста
  • Пришёл пить воду
  • Поутру
  • Поезд В Огне
  • Вечное Возвращение
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код