Категорії Інформація
Каси Додати подію
21 жовтня 2020

Катерина Кухар. Балет Кармен-сюїта

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Бердичівський Палац культури ім. О. Шабельника
м. Бердичів, пл. Мистецька, 1

Про подію

Катерина Кухар з балетом "Кармен-сюїта" в Житомирі

Не пропустіть найгучніша подія в світі балету! Катерина Кухар, Артур Гаспар, Олександр Стоянов та 35 артистів балету Київського театру національної опери та балету України. В легендарному балеті «Кармен-сюїта. Шехеразада »! Інтригою цього вечора стане виступ одного з екс-солісток всесвітньо відомої групи «Kazaky» Артура Гаспара. Артур закінчив балетну академію А. Я. Ваганової за фахом артист балету. У складі групи «Kazaky» співпрацював навіть з Мадонною, Dsquared2, Nicola Formichetti, потім успішно брав участь в проекті «The Great Gatsby». Він станцює роль Ескаміліо в культовому балеті «Кармен-сюїта».

Партії Кармен і Хозе виконають світові зірки балету Катерина Кухар та Олександр Стоянов. Їх запрошують танцювати на кращі балетні сцени світу Парижа, Токіо, Шанхая, Женеви, Рима, Мадрида, Мускату, Берліна і т. Д.

«Кармен-Сюїта» занурить вас у світ пристрастей. Історія про трагічну долю циганки Кармен і сліпо закоханого в неї солдата Хозе, якого вона кидає заради молодого Тореро. Любовний трикутник, який закінчується трагедією не залишить вас байдужими.

Зміст новели Проспера Меріме, що розкривається в опері в чотирьох актах, в балеті ущільнено в один.

Біля витоків задуму балету по опері «Кармен» стояла балерина Майя Плісецька. Для неї кубинський балетмейстер Альберто Алонсо склав лібрето і хореографію «Кармен-сюїти», а людина і композитор Родіон Щедрін написав транскрипцію до балету.

Катерина Кухар в балеті «Кармен-сюїта»: «Я дуже люблю спектакль Кармен-сюїта за його темперамент, музику Жоржа Бізе, хореографічний текст з гострою сучасної пластикою. І завжди цей спектакль танцюю з величезним задоволенням ».

Шехеразада - балет на сюжет казки «Тисяча і одна ніч», яку оповідає про красномовство царівни Шехерезади, що звільнив від смерті молодих дружин Шахрияра. Балет поставив Михайло Фокін на музику симфонічної сюїти Миколи Римського-Корсакова «Шехеразада».

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код