Категорії Інформація
Каси Додати подію
01 лютого 2021

КАТЕРИНА КУХАР. БАЛЕТ «ДІТИ НОЧІ 2»

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «ТЕАТР»

Житомирський академічний український музично-драматичний театр Івана Кочерги
м. Житомир, пл. Соборна, 6

Про подію

КАТЕРИНА КУХАР в балеті «ДІТИ НОЧІ 2» в Житомирі

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА БАЛЕТ «ДІТИ НОЧІ 2»?

  1. Номери сучасної хореографії від кращих артистів балету
  2. Поринути в атмосферу пристрасті, любові і випробування
  3. Першим побачити світову прем’єру балету «Діти ночі»

1 лютого на сцені Житомирського Драмтеатру імені І. Кочерги — буде світова прем’єра балету «Діти ночі 2» або «Children of the Night 2» «Middey Dream», створеного спеціально для українських зірок балету Катерини Кухар, Олександра Стоянова і всього творчого колективу артистів Київського театру национольного опери та балету України.

«Children of the Night 2» «Middey Dream» — постановка хореограф і артист Staatsbalett Berlin Олександра Абдукарімова. Олександр використовує новітні креативні світлові рішення. Раніше український глядач мав можливість побачити перше дітище цього геніального хореографа, яке було названо «Діти ночі». Через неймовірного інтересу нашої публіки, Олександр протягом півроку готує другу частину історії андрогинов, яка буде називатися «Післеполудневий сон». За задумом самого хореографа це може бути трилогія повноцінних одноактних балетів про андрогіна. Участь в цих проектах наших зірок Катерини Кухар і Олександра Стоянова робить ці балети дійсно шедеврами світового рівня.

У другій частині трилогії перед глядачами постане апологет іншої сили. Провидець. Істота величезної енергії живе поза простором.

Хто це — Демон або Бог?

Дізнавшись про Андрогін, він просить своїх помічників приспати і доставити його до нього. Сплячого. Провидець розділяє його на чоловіка і жінку. Уві сні він має набагато більше влади, щоб дослідити їх, а може спокусити, залишаючись при цьому в тіні. Але навіть сни не можуть розділити половинки. Возз’єднане знову в єдине ціле, вони помчать далі крізь зірки.

Історія андрогін зародила в душі помічників провидця зерно надії на те, що і вони можуть бути разом. Провидцю це не подобається, він відчуває що його зрадили і хочуть посягнути на його владу-владу Творця. У гніві він замикає їх в чорній дірі і відправляється слідом за андрогін.

Одним з основних сюрпризів буде те, що Хореограф сам станцює роль провидця. Стильні костюми з матеріалу здатного змінювати колір, допоможуть відобразити мінливість і швидкоплинність сновидінь і спільно з проекцією створити напружену магічну атмосферу.

Хореографія і постановка: Олександр Абдукаримов

Музика: Антоніо Вівальді, Макс Ріхтер

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код